Pirater till trädgården i Skånska Byggvarors senaste satsning

Utökar sortimentet med en helt ny kategori med varor som tagits fram av ett annat företag.

Semestertider är sommarlovstider och Skånska Byggvaror presenterar i dag en nyhet som förmodligen är till glädje för föräldrar som vill ge sina barn något extra kul att fördriva tiden med i sommar. E-handlaren från Skåne säljer nämligen från och med nu Jungle Gyms produkter under den nya kategorin “Lekredskap” på Skånska Byggvarors sida.

I utbudet finns bland annat klätterställningar, gungor och rutchkanor, varor som efterfrågas särskilt under sommarhalvåret.

Annons

- Vi vuxna har uterum, stugor och växthus att leka med runt våra hem. Nu får barnen också de lekfulla och inspirerande lekmiljöer som sätter fart på fantasin och spring i benen, säger Jesper Nilsson, produktchef Skånska Byggvaror.

"Stor efterfrågan på de här produkterna"

Skånska Byggvaror säljer nästan uteslutande produkter av det egna varumärket men har även tidigare haft samarbeten med andra företag. Ett exempel är skjutdörrarna från leverantören Mirro som ska vara ett komplement till bolagets övriga utbud av skjutdörrar.

Men samarbetet med Jungle Gym blir unikt på så sätt att det tillför en helt ny kategori hos e-handlaren, även om Skånska Byggvaror sedan tidigare sålt lekstugor i egen regi.

- Ett spännande samarbete då vi stor efterfrågan av den här typen av produkter från våra kunder, sammanfattar Tina Dalemo, även hon produktchef på Skånska Byggvaror.

Annons