Search
Close this search box.
ANNONS

Plattformsbytet slutade med nya e-handelslokaler

Plattformsbytet slutade med nya e-handelslokaler
Jacob Bergstrรถm, grundare av Pen Store
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Pen Store kritade pรฅ fรถr en ny nรคtbutik och fick i samma veva tag i nya lokaler till sin e-handelsverksamhet nรคr plattformsleverantรถren flyttade.

ANNONS

Sedan 2010 har e-handelsfรถretaget Pen Store sรฅlt pennor, kontors- och konstnรคrsmaterial pรฅ nรคtet och i fysisk butik. Sedan starten har man byggt upp ett brett sortiment av hundratals olika artiklar i mรคngder av olika nyanser och format.

Dรคrfรถr kรคnde Pen Store att det nu var dags att uppdatera sin e-handelslรถsning. Fรถrutom att gรถra sajten responsiv har man tillsammans med plattformsleverantรถren Carsimar lagt stort fokus pรฅ att skapa en sajt som รคr mer lรคttnavigerad och optimerad fรถr kunderna.

Bland annat har man tagit fram en speciellt utรถkad varianthantering som gรถr att det lรคttare fรถr kunderna att filtrera och hitta sin vara.

โ€“ Det finns en styrka i systemet som gรถr att vรฅr e-handel tillรฅts vรคxa, samtidigt som kunderna enklare kan hitta rรคtt produkter i vรฅrt stora sortiment. Vi kan ocksรฅ hรฅlla sajten uppdaterad, och fokusera pรฅ det vi vill โ€“ att sรคlja pennor, sรคger Jacob Bergstrรถm, grundare av Pen Store.

Flyttlasset gick samtidigt

Men det รคr inte bara en ny e-handel som kommit pรฅ plats. Sedan 2013 har Pen Store plockat alla nรคtbestรคllningar i butiken pรฅ Hornsgatanย i Stockholm, vilket kunde bli rรถrigt om det var mycket kunder inne i butiken samtidigt.

Pen Store gick dรคrfรถr i tankarna att flytta sin e-handelsverksamhetย till separata lokaler, samtidigt som Carismar i samma veva hade bรถrjat vรคxa ur sina. Nรฅgot som slutade med att Pen Store kunde ta รถver Carismars tidigare lokaler.

โ€“ Det var en lycklig slump fรถr oss att Carismar samtidigt skulle flytta frรฅn sina lokaler som vi dรฅ kunde ta รถver, sรคger Jacob Bergstrรถm.

Dela artikeln: