Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Pop-up ska visualisera Apotekets app och e-handel

Pop-up ska visualisera Apotekets app och e-handel
Produktfri pop-up för Apoteket den här veckan
Picture of Michell Grönlund

Michell Grönlund

Dela artikeln:

Stockholms central blir skådeplatsen.

ANNONS

Igår morse kunde vi berätta att Apoteket AB nu ger kunderna tillgång till hela apoteket i fickan med hjälp av en ny app. Nu meddelar Apoteket själva att de för att gestalta hur e-handel i apoteksbranschen kan gå till, sätter upp en pop-up butik på Stockholms central.

Inga produkter i butiken

Men pop-upen är inte riktigt utformad som de flesta andra tillfälliga butiker. Den innehåller nämligen inte en enda produkt. Syftet är nämligen just att “visualisera hur e-handel, digitala tjänster och rådgivning kan underlätta alla apoteksärenden”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

- Vi vill underlätta och möta våra kunders behov och ser att allt fler kunder väljer att handla läkemedel och andra hälsoprodukter på webben och i vår app. Tillgänglighet på kundens villkor är viktigt. Du ska enkelt och smidigt kunna vända dig till oss genom att bara ta upp mobilen. Popupen belyser de smarta och professionella tjänster vi erbjuder digitalt och visar vilka möjligheter som finns, säger Eric Lundberg, marknadsdirektör på Apoteket.

Digitala skärmar och app-visning

Butiken öppnar idag och kommer att stå kvar i en vecka. I butiken kommer det även finnas diverse experter tillgängliga för rådgivning av olika slag för den som önskar.

Kunderna kommer också kunna upptäcka e-handeln via digitala skärmar som ska finnas på plats. För den som vill ha en demonstration av den nya appen går det också att få.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!