Prenumerationstjänst för skräddarsydda vitaminer

Med skräddarsydda kombinationer och dagsförpackningar vill Vitamin Manager förenkla vardagen för sina kunder.

Vitamin Manager är en ny svensk prenumerationstjänst för vitaminer och kosttillskott. Det som gör att man sticker ut något jämfört med konkurrenterna är sin satsning på skräddarsytt.

Bakom satsningen står Jojje Borssén, tidigare ägare och marknadschef på löpartidningen Runner’s World, tillsammans med privata investerare. Först ut är Sverige men målet är att bli världsledande inom skräddarsydda vitaminer och kosttillskott.

Annons

– Vi är alla unika och har olika behov utifrån hur vi lever våra liv. Vanligtvis är valen många och funktionerna av vitaminer svårtolkade. Vi förenklar de dagliga vitaminerna för våra kunder, säger Jojje Borssén.

Testet ger svaret

Kunder har själva möjligheten att komponera ihop sin egen vitaminpåse, men för de som inte vet vad de behöver finns det ett enkelt test att göra på sajten. För att förenkla det ytterligare levereras det hela i dagsförpackningar. En lösning som prenumerationstjänsten PillPack också nyttjar.

– Genom att göra vårt enkla test får varje individ reda på vad de behöver och då skapas en unik kombination som packas i praktiska dagsförpackningar, säger Jojje Borssén.

Leveransen sker månadsvis och för detta betalar kunden 195 kronor inklusive frakt första månaden och 295 kronor efterföljande månader.

Annons