Resurs Bank stärker upp med två nya chefer

Rekryterar från Bergendahls.

En ny COO, som rekryterats internt och en ny CIO, som man lyckats rekrytera från Bergendahls Food. Dessa förändringar sker nu inom Resurs Bank.

Namnet på företagets nya CIO är Sebastian Green och han väntas tillträda under hösten.

Annons

- Med sina erfarenheter av att driva strategisk IT-utveckling på nordisk nivå inom retailbranschen kommer Sebastians kompetens att vara en viktig del i vår mission att erbjuda innovativa och relationsbyggande betallösningar och tjänster. Sebastian kommer att tillföra viktig kompetens till vår koncernledning, och jag ser fram emot att få välkomna honom, säger Resurs Banks vd Kenneth Nilsson i ett pressmeddelande.

Strateg blir ny vice vd

Samtidigt blir Erik Frick bankens nya COO, tillika vice vd. Han var alltså tidigare CSO, och därigenom ansvarig för koncernens strategiska funktion. Någon ny CSO utnämns nu inte, utan utan det uppdraget kommer nu att ligga inom i Erik Fricks ansvarsområde.

- Med denna förändring samlar vi den operativa delen av företaget - affärsverksamheten och operations - under Anna Nauclér och Erik Frick, som båda har rollen som vice vd hos oss. Syftet är att ytterligare stärka besluts- och genomförandekraften i våra processer, såväl interna som externa, för att på så sätt möjliggöra effektivare rutiner och bättre kundupplevelser, säger Kenneth Nilsson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!