Rikard Andersson lämnar Fyndiq för toppjobb på Nosto

Fyndiqs förre affärschef blir Head of Business Development Nordics för Nosto.

Rikard Andersson har i sin roll som affärschef på Fyndiq blivit ett välkänt ansikte för många e-handlare. Nu har han tagit steget vidare till e-handelsleverantören Nosto där han som Head of Business Development Nordics ska ansvara för att leda företagets nordiska tillväxt.

- Jag har länge följt Nosto och sett hur deras personaliseringslösning utvecklats till ett fantastiskt konverteringsverktyg. Att få vara med på resan i ett globalt växande bolag som har fått en enorm positiv respons från marknaden och som jag ser en stor fortsatt potential i är hur kul som helst, säger Rikard Andersson.

Annons
Annons

"Ett perfekt tillskott"

Daniel Strömberg, som fram till dess att Rikard Andersson började på företaget hade rollen som nordisk försäljningschef, kommer nu att få titeln Head of Partnerships. Ambitionen från Nostos sida är att lägga mer fokus på företagets partnerrelationer. 

- Vi är väldigt entusiastiska över att få med Rikard i teamet där hans erfarenhet kommer till sin fulla rätt. Vi har höga förväntningar för fortsatt tillväxt i Norden och ser Rikard som ett perfekt tillskott i vårt försäljningsteam för att driva den kommersiella verksamheten vidare. Med Rikard i teamet kan vi dessutom öka fokuset på våra globala partnerrelationer som Daniel Strömberg i fortsättningen kommer att ansvara för, säger Matti Rönkkö, VD för Nosto.

Rikard Andersson tillträdde sin nya tjänst på Nosto den 1 augusti i år.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!