Roomly.se fyller på med ännu fler e-handlare

Merförsäljningskanalen har inlett ett samarbete med Inred.se och inom kort är det dags för ytterligare ett gäng inredningsbutiker.

Roomly.se, sökmotorn och marknadsplatsen med fokus på inredning och design, genererade under förra året över 2,8 miljoner kronor i försäljning till kopplade återförsäljare. Något som innebär att man sedan starten hösten 2014 delat ut över 4 miljoner kronor till sina anslutna handlare.

Enligt företaget själva har 2016 börjat med två rekordmånader och mars ser ut att bli ytterligare en. Nu meddelar inredningssajten att man inlett ett samarbete med e-handeln Inred.se.

Annons

– Roomly.se har varit i dialog med inred tidigare och det känns jätte kul att äntligen landa det på plats. Deras sortiment som nu kommer finnas tillhanda hos oss är helt rätt för den dedikerade målgrupp vi kan erbjuda, Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD Roomly.

Fler samarbeten på gång

Roomly täcker idag flera av de största inredningsbutikerna, däribland Rum21, Lagerhaus, Furniturebox, Indiska, Confident Living och Royal Design. Totalt har man nu över 30 000 produkter från 900 varumärken på sajten.

Samarbetet med Inred.se innebär att man kommer att öka på den siffran med ytterligare några tusen utvalda produkter som kommer att rullas ut veckan efter påsk.

– Vi kan också meddela att vi har ett gäng flera samarbeten på gång som redan är klara. Dessa kommer vi kommunicera ut inom kort, säger Sebastian Plengier Ehrnfelt.

Annons