Sajt tar hjälp av Google Home för att ge rabatt i e-handeln

"OK Google, fråga Rabattkod.tips om en rabattkod till KitchenTime".

Rabattsajten Rabattkod.tips affärsidé är att ge konsumenterna lägre priser hos exempelvis e-handlare. Bland företagets kunder finns bolag som ABS Wheels, Babyland.se och KitchenTime.

Nu öppnar Rabattkod.tips - enligt egen utsago som första sajt - för att få fram rabattkoder via Google Assistant och Google Home. Det innebär alltså att det blir ännu lättare att få tillgång till lägre e-handelspriser, eftersom allt som behövs är att man som konsument pratar med sin digitala assistent.

Annons

- OK Google, fråga Rabattkod.tips om en rabattkod till KitchenTime, kan man exempelvis säga enligt ett pressmeddelande från rabattsidan.

"Behöver inte lyfta ett finger"

Det ska också vara möjligt att be om de senast inkomna rabattkoderna eller koder som är på väg att gå ut. Tanken är att det framöver också ska gå att söka på produkter och varumärken för att få erbjudanden på olika varor.

- Rabattkod.tips är en tjänst som kan göra skillnad i din plånbok och vardag. Nu behöver du inte lyfta ett finger för att hitta en rabatt. Det är bara att fråga Google Assistant. Äntligen tar vi rabattkodssegmentet in i nutiden. Och framtiden, säger Richard Andersson, medgrundare till Rabattkod.tips, i en kommentar.

Rabattkod.tips finns även i Norge, Danmark och USA via landsspecifika sajter som söker på rabattkoder i de länderna.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!