Scandinavian Photo rekryterar tidigare landschef för Zalando

Andreas Bränd blir ny Chief Commercial Officer hos e-handlaren.

Tidigare Country Manager för Zalando i Sverige, Andreas Bränd, tar nu nästa steg i e-handelskarriären. Efter att ha mellanlandat i hotellbranschen som Head of Digital Content & Engagement på Nordic Choice Hotels, tar han nu sitt pick och pack och hoppar på e-handeln igen.

– Scandinavian Photo har Nordens starkaste kunskap för att möta både professionella och privata konsumenter med högsta servicenivå, där man värderar kvalitet i allt man gör. Jag ser fram emot att vara en del av att utveckla Scandinavian Photo som den ledande aktören i Norden inom foto- och videoteknik, säger Andreas Bränd, CCO på Scandinavian Photo sedan den första februari.

Annons
Annons

Andreas Bränd säger också att han tycker om kombinationen av e-handel och fysiska butiker vilket han ser som "framtidens modell för att tillhandahålla bästa service".

"Ska driva en ökad digitalisering"

Scandinavian Photo är förstås också glada över sin rekrytering och sin nya kommersiella chef.

– Vi är mycket glada att Andreas nu börjar på Scandinavian Photo. Med sin breda erfarenhet från bland annat Nordic Choice och Zalando kommer Andreas att vara ansvarig för att driva en ökad digitalisering av vår affärsmodell som bygger på att erbjuda fotomarknaden hög service och kundanpassade produkter till bra priser, säger Anders Halvarsson, styrelseordförande på Scandinavian Photo.

Scandinavian Photo har 140 anställda och omsätter runt 750 miljoner kronor.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!