CDON i unik kampanj – sänker priserna på hela sortimentet

Första gången på 19 år.

Black Friday, Cyber Monday och julhandeln närmar sig med stormsteg, men innan det är dags för årets största köpsäsong väntar en annan shoppinghögtid - nämligen Singels Day, som äger rum nu på söndag.

Förra året fick dagen ordentligt fäste i svensk e-handel, och i år ser singlarnas dag ut att slå alla tidigare rekord. Flera e-handlare har förberett sig med kampanjer som är speciellt framtagna för den 11/11.

Annons

LÄS ÄVEN: Svenska Singles Day kan få ett enormt uppsving i år

Sänker priserna med 11 procent

CDON planerar till exempel att sänka priserna med 11 procent på i stort sett hela sitt sortiment. Erbjudandet gäller inte exempelvis Apple-produkter, vitvaror och läkemedel, men omfattar ändå över sex miljoner produkter.

Satsningen ska sakna motstycke i CDON:s 19-åriga historia.

- Vi var med och lade grunden för de stora e-handels-köpfesterna genom att etablera Black Friday på hösten och Green Friday på våren, och vi ser Singles Day som ett naturligt nästa steg i att kunna erbjuda våra kunder en del i världens största köpfest. Vi ser stor potential i denna nya shoppinghögtid och slår på stort när vi för första gången någonsin sänker priserna på i princip hela vårt sortiment, säger David Olhed, Chief Commercial Officer på CDON i ett pressmeddelande.

"Vi tog Singles Day till Sverige"

Media Markt var tidigt ute med Singles Day, och tänker slå på stort även i år. Och även om företaget - i motsats till CDON - inte tänker rea ut alla sina varor, så väntar “en mängd erbjudanden i både varuhus och e-handel”, lovar företaget.

- Vi tog Singles Day till Sverige förra året och det ska bli spännande att följa utvecklingen när vi nu kör Singles Day för andra året i rad. Vi har laddat upp med ett antal spännande erbjudanden som passar alla som vill unna sig själva något, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör för MediaMarkt Sverige, i en kommentar.

Ehandel.se har också upptäckt Singles Day-kampanjer hos bland andra Fyndiq, Maxgaming.se och Elgiganten.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!