Skincity satsar på leverans samma dag

Hudvårdssalongen på nätet, Skincity, hakar på trenden med blixtsnabba leveranser.

Allt fler e-handelskunder efterfrågar snabba leveranser. Något man även märkt av på Skincity och tillsammans med Jetpak erbjuder man nu sina kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås leverans samma dag.

– Jag upplever själv ofta när jag beställer online att även om leveransen bara tar 1-2 dagar så är det egentligen i den sekund man beställer sin vara som man vill ha den. I den bransch vi arbetar så kan det vara så att man glömt sitt favorit läppstift på jobbet och ska på fest på kvällen. Det kan vi nu lösa med detta nya samarbete med Jetpak, säger Skincitys VD, Mikael Kjellman.

Annons
Annons

Stor efterfrågan

Det här innebär att alla beställningar innan klockan 14.00 levereras hem till kunden samma dag mellan 17-22. Tjänsten kostar 99 kronor men beställer kunden varor för över 1 000 kronor så bjuder man på frakten.

– Vi ser att det finns en stor efterfrågan ifrån marknaden efter snabba och kundanpassade leveranser. Leveransen är en viktig del av den totala kundupplevelsen och här kan Jetpak även bidra med det personliga mötet vid en leverans till dörren, säger Mona Wågberg, Nordisk försäljningschef på Jetpak.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!