Somfy lanserar ny e-handel

"Otroligt skönt att äntligen kunna lansera vår nya hemsida", säger e-handelsveteranen Mikael Rehn.

I våras träffade vi e-handelsveteranen Mikael Rehn, som då nyligen börjat jobba som e-handelschef för Somfy, som säljer produkter för automatisering av hemmet.

“En klar förbättring jämfört med den gamla”

Nu har Somfy tagit ytterligare ett steg framåt med projektet och lanserat en ny och uppdaterad e-handelssida, som de kallar Somfy Shop Sverige.

Annons

- Det känns otroligt skönt att äntligen kunna lansera vår nya hemsida, som är en klar förbättring jämfört med den gamla, säger Mikael Rehn i ett pressmeddelande.

Bättre mobilsida och enklare navigering

Den nya hemsidan har bland annat fått en enklare navigering och en förbättrad mobilversion. På den nya hemsidan finns nu även nedladdningsbara manualer och filmsnuttar som visar hur man kommer igång med produkter för ett smartare hem.

Förutom produkter från det egna märket söljer Somfy även lösningar från sina partners Philips Hue, Danfoss och Honeywell.

Mikael Rehn har under flera decennier jobbat med e-handel för bland andra Swedala Outlet, som nu lagts ner. Somfy är ett internationellt bolag med över 8000 anställda i 50 olika länder.

Annons