Starweb först ut med Babs Paylinks e-handelslösning

Babs Paylink rullar ut en ny lösning som gör det möjligt att ha samma leverantör för betalningar i alla kanaler.

Betallösningar för omnikanal verkar vara det nya svarta. Bara sedan igår har Starweb och Klarna lanserat två nya lösningar, båda i samarbete med Hogia. Nu är det dags för ytterligare en, och återigen är det Starweb som är i farten.

Den här gången har e-handelsleverantören slagit sig samman med Babs Paylink, ett företag som till 49 procent ägs av Swedbank och till 51 procent av det amerikanska bolaget Verifone, en av världens största tillverkare av kortterminaler.

Annons

– Det är otroligt roligt att som e-handelsleverantör kunna erbjuda Babs Paylinks betallösning för e-handel, då de har mångårig erfarenhet av fysiska butiker med både fristående och kassakopplade kortterminaler, säger Johan Lindstedt, VD, Starweb.

Samla allt på ett ställe

Babs Paylink är en av de största aktörerna på den svenska marknaden inom tjänster och hårdvara för kortbetalning och erbjuder tre huvudsakliga tjänster; kassakopplade kortterminaler, fristående kortterminaler samt betalväxel för e-handel.

Samarbetet med Starwebs e-handelslösning innebär att handlaren kan använda sig av samma leverantör för betalningar i alla kanaler och få allt samlat på ett ställe.

– Båda bolagen har en lång och framstående historik inom sina respektive branscher och tillsammans har vi ett attraktivt erbjudande till handlare i alla kanaler, säger Johannes Reichhuber, Business Development Director, Babs Paylink.

Annons