Stayhards grundare lämnar för nya projekt

Joakim Naumburg, vd och grundare av Stayhard, lämnar sitt uppdrag och ägandet i Stayhard för att fokusera på sitt entreprenörskap.

Sommaren 2014 gick Ellos Group in som majoritetsägare i Stayhard. En nätbutik som grundades av Joakim Naumburg 2005 och som sedan dess blivit en av de ledande på marknaden. Naumburg som fram tills dess varit ensam ägare fortsatte som delägare och vd för verksamheten, men nu väljer han att kliva av.

– Jag vill framöver kunna lägga mer tid på mitt entreprenörskap och nya projekt. Därför har jag meddelat min önskan att kliva av från rollen som vd och delägare av Stayhard. Jag känner en enorm stolthet över det vi har åstadkommit och tacksamhet till alla som varit med och byggt Stayhard och stöttat oss längs vägen. Jag är övertygad om att Stayhard, i Ellos Group, har hittat en mycket kompetent ägare som har resurserna att realisera den tillväxtplan vi arbetat fram, säger Joakim Naumburg.

Annons

Köper resterande andel

I samband med att Joakim Naumburg lämnar verksamheten förvärvar Ellos Group Joakims kvarvarande ägarandel och går nu in som ensam ägare av Stayhard. Joakim Naumburg kommer att finnas kvar i sin nuvarande roll fram tills dess att en ny vd är på plats.

– Genom att gå in som helägare i Stayhard vill vi signalera att vi tror på medarbetarna och förmågan att fortsätta utveckla bolaget. Joakim Naumburg har gjort ett fantastiskt arbete med att bygga upp Stayhard och nu säkerställt att bolaget står rustat för framtiden. Vi önskar honom lycka till i sina nya projekt och framtida engagemang, säger Hans Ohlsson, koncernchef Ellos Group.

Annons