Stjärnan som återvänder

Massi Najimi jobbade första gången för Ehandel.se år 2013. Nu är han tillbaka.

Massi Najimi är utbildad inom sälj och marknadsföring och nyligen återvände han till oss på Ehandel.se, efter några år på annat håll. Orsaken är att han kommer att ta över efter Zophia Karlsson, som inom kort rör sig mot nya mål och äventyr.

Examen från London

Massis bakgrund är inte vilken som helst. Han har en bachelor-utbildning inom business management från Brunel University i London och även en master inom marknadsföring.

Annons

- Jag läste på en internationell skola här i Sverige, alltså på engelska. Efter gymnasiet ville jag ha nya utmaningar, så istället för att göra lumpen, som man gjorde förr, så åkte jag iväg till London helt själv och fick kontakt med människor från hela världen genom min utbildning. Det var väldigt spännande och lärorikt, berättar han för redaktionen.

“Bäst att vara samarbetsansvarig”

Nu blir han alltså huvudansvarig för alla företagets kundkontakter, något han tycker är mycket roligt.

- Det bästa är att man får vara samarbetsansvarig och medverka till att det blir win-win för alla parter. Man får jobba med relationerna och se till att vi tillsammans hittar rätt typer av samarbeten.

Det han kan erbjuda e-handlarna är, som han själv säger “en bra mix av produkter”. Bland dessa kan nämnas samarbeten via annonsering, Ehandelsindex och våra event. Helt enkelt en möjlighet för e-handlare och leverantörer att nå ut till varandra genom olika tillvägagångssätt.

“Branschen var inte där än”

Massi Najimi berättar att när han jobbade för Ehandel.se förra gången, så låg grejer som Edge och Ehandelsindex ännu bara på idéstadiet.

- Det fanns med i diskussionerna, men var inte officiellt, berättar han och fortsätter:

- Varken vi som företag eller e-handelsbranschen som helhet var riktigt där än då. Men idag så har både e-handelsbranschen och Ehandel.se utvecklats otroligt mycket, vilket är kul att se efter att ha varit borta några år.

“Allt kommer att gå mycket snabbare”

Och utvecklas, tror han att saker och ting kommer att fortsätta att göra. Om tio år föreställer han sig en bransch där allt går snabbare än idag.

Annons

- Jag tror att allting kommer att gå mycket snabbare. Det kommer att bli mer flexibelt helt enkelt. E-handel är framtiden inom handel i stort, om du frågar mig.

Men Massi Najimi ser också branschens utmaningar.

- En utmaning som finns är att försöka fylla en tydlig funktion. Om man till exempel väljer att ha ett omnikanal-koncept i sina fysiska butiker men växer mycket inom e-handel, hur ska man då kunna nyttja sina fysiska butiker på bästa sätt?

När ska man kontakta dig?

- Kontakta mig gärna när det kommer till samarbeten, annonsering eller vårt index. Jag kommer också att vara partneransvarig för alla våra event. Sen kan du förstås höra av dig om du bara vill prata om e-handel rent allmänt också!

Samtidigt som han nu arbetar in sig i sin nya roll, går han på det privata planet i väntans tider. Inom kort blir han nämligen pappa för första gången, och kommer då att vara ledig en kort period.

- Utöver det kommer jag definitivt att stå till tjänst för alla som är intresserade av Ehandel.se, lovar Massi Najimi.

Annons