Stjärntränare ska kränga Gymgrossistens kosttillskott

Träningsprofil blir influencer.

Mårten Nylén, stjärntränare och känd från TV-programmet Biggest Loser, har rekryterats av e-handeln Gymgrossisten. Mårten kommer att agera ambassadör för nätbutikens egna varumärke Star Nutrition och ska samtidigt sprida tips och erbjuda guidning kring träning åt företagets kunder.

- Vi är alla olika med olika utgångspunkter och målsättningar, men oavsett vad man vill uppnå för resultat så är det viktigt att balansera sin träning med bra och näringsrik kost, sömn och återhämtning. Samarbetet med Star Nutrition känns därför både väldigt rätt och naturligt för mig, då jag anser att vi tillsammans kan hjälpa människor att uppnå bättre träningsresultat och hälsa, säger Mårten Nylén i ett pressmeddelande.

Annons

"Hans gedigna kunskap och entusiasm"

Samarbetet lansera idag och man kickstartar det hela med att den första delen i en serie av filmer, släpps på Gymgrossisten.com och på e-handlarens YouTube-kanal.

- Vi är glada över samarbetet med Mårten och vi ser det som ett viktigt uppdrag för Star Nutrition att ge tips och inspiration. Mårten har lång erfarenhet av att hjälpa människor att uppnå sina hälso- och träningsmål och vi hoppas att hans gedigna kunskap och entusiasm kan inspirera våra kunder i deras vardag, säger Gustav Hasselgren, vd för Health and Sports Nutrition Group.

Annons