Susanne Ehnbåge ny VD för NetOnNet

Tar över rollen efter Harald Ennen som lämnar sina uppdrag på företaget.

Harald Ennen lämnar sin befattning som VD för NetOnNet såväl som koncernen Netonnet Group. De båda titlarna övertas istället av Susanna Ehnbåge som också är VD för SIBA.

– Harald har arbetat inom koncernen sedan 2012, först som VD för NetOnNet och sedan en tid tillbaka även som VD för Netonnet Group AB. Harald har under denna tid lett utvecklingen av NetOnNet, vilket resulterat i en ökad tillväxt och en förstärkt lönsamhetsnivå, säger Roland Vejdemo, styrelseordförande i Netonnet Group.

Annons

Ny VD del av förändringsarbete

Susanne Ehnbåge har tidigare arbetat som vice VD för Netonnet Group och SIBA. Hon har sedan 2003 haft en rad olika chefsbefattningar inom koncernen. 

- Det var ingen tvekan för mig att tacka ja till erbjudandet och utmaningen. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med ledningsgrupp och över 1000 medarbetare, arbeta för att NetOnNet och SIBA blir de självklara valen för kunderna, säger Susanne Ehnbåge.

Bytet av VD är enligt Roland Vejdemo ett steg i koncernens "fortsatta förändringsresa".

- Koncernen går nu in i ett skede där det krävs ett nytt ledarskap för att stödja den fortsatta förändringsresan. Harald och styrelsen är mot denna bakgrund överens om att han nu lämnar sin befattning som VD, säger han.

Annons