Svensk e-handlare först ut med 3D-verktyg för växthus

"Gör fantasi till verklighet".

Våren har äntligen kommit till vårt avlånga land och med den kommer förstås en del pysslande i trädgården. Och med de senaste årens odlingstrend är det kanske inte en alltför långsökt gissning att en del husägare har fått upp intresset för att köpa ett växthus till trädgården.

LÄS ÄVEN: Fröer på nätet - trenden som växer så att det knakar

Annons

Men att hitta rätt färg, storlek och modell på växthuset är kanske inte alltid det lättaste, och därför lanserar e-handeln Wexthuset nu vad som ska vara en helt unik 3D-lösning för att hjälpa kunderna rätt.

- Wexthuset lanserar världens första 3D-verktyg för växthus som tar fantasi till verklighet direkt hemma i din trädgård, skriver Wexthuset i ett pressmeddelande.

"Kan gå in och titta på detaljer"

Det nya 3D-verktyget för växthus tar enligt uppgift "fantasi till verklighet direkt hemma i din trädgård".

- Tekniken kallas Augmented Reality, AR, och innebär att man enkelt med sin iPhone eller iPad kan se och prova ut sitt tänkta växthus i 3D hemma. Du kan till och med gå in i det och titta på alla detaljer, lovar företaget.

I Wexthusets 3D-app kan kunderna först skapa ett växthus i önskad storlek, färg och form. Därefter kan man placera det hemma i trädgården, och via sin telefon eller surfplatta uppleva hur det känns i "verkligheten". När man har hittat det man söker finns det förstås även möjlighet att lägga en beställning via Wexthusets e-handel.

LÄS ÄVEN: Wexthuset mot 20 miljoner - går in i Japan

Wexthusets app bygger på Apples teknik och finns än så länge endast tillgänglig för iPad och iPhone.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!