Svensk startup vann pris på e-handelsmässa i Tyskland

Lyckades övertyga 18 internationella experter.

I veckan gick e-handelskonferensen E-Commerce Berlin Expo av stapeln i den tyska huvudstaden. Utöver presentationer och seminarier var planen för dagen att utse vinnarna i E-Commerce Germany Awards på en middag i samband med mässan.

Ett av priserna var "bästa lösning inom logistik", och det lyckades det svenska startup-företaget Prime Penguin ta hem.

Annons

- Det är en stor grej inom e-commerce här i Tyskland, så det känns riktigt kul! rapporterar medgrundaren Joakim von Oldenskiöld i ett mejl till Ehandel.se.

Ville se "lösningar på verkliga problem"

Oldenskiöld har grundat Prime Penguin tillsammans med sin kollega Mikael Johansson, och vid veckans ceremoni var båda på plats för att ta emot priset. Enligt duon syftade utmärkelsen till att "identifiera de mest lovande företagen och innovationerna som effektivt tillhandahåller lösningar på verkliga problem inom e-handeln".

Inför galakvällen hade tio bolag gått vidare till final för det aktuella priset, och inom samtliga priskategorier fanns totalt 350 nominerade bolag. Juryn bestod av 18 internationella experter från bland annat Zalando och Nestlé. På sin hemsida beskriver Prime Penguin sitt bolag som en tjänst som ger e-handlare en digital koppling till leverantörer inom e-handelslogistik.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!