Svenska Colourpicture vill bli nya Vistaprint

En ny svensk e-handel har sett dagens ljus. Colourpicture.se ska ta sig an tryckeribranschen med nya smarta lösningar. Med ett egenutvecklat system hoppas man kunna demokratisera och förenkla hela tryckeribranschen.

Svenska Colourpicture meddelar att man utvecklat ett eget system för hantering av trycksaker med egna motiv. Man säger sig vara en motpol till tryckerijättar med invecklade och komplicerade lösningar.

På den nya tryckerisajten ska allt finnas under ett och samma tak som storformat, profilkläder, reklamtrycksaker och display.

Annons

- Vi ska bli det nya Vistaprint, fast med enklare hantering, nya tjänster och mer produkter i stora format, säger Daniel Wisarve, grundare och VD.

Den nya sajten ska vara uppbyggd kring kunden och systemet ska hjälpa och stödja denne genom hela processen. Tanken är att erbjuda tryckerivärlden en ny helhetslösning som de stora jättarna ännu inte sägs ha lyckats med.

- I helhetslösningen kan du samla alla dina produkter på ett och samma ställe, göra snabba och enkla repeatorders genom ditt konto och ha en översikt över hela processen. Men det mest nyskapande är nog trots allt att du kan lägga upp dina egna produkter på hemsidan och sälja dem via Colourpicture, skriver företaget.

Daniel Wisarve berättar även hur man hos Vistaprint måste navigera sig fram med tolv klick för att lägga en beställning, något som endast tar fem hos Colourpicture. Systemet ska även bjuda på en automatisk säkerställning av trycksaker med filkontroll, något man sägs vara ensamma om, och full kontroll över leveransen.

 

På bild: Daniel Wisarve

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!