Svenskt Kosttillskott ska växa ytterligare med nya lokaler

E-handelsföretaget har vuxit ur kostymen och flyttar till nya lokaler i Kungsängen utanför Stockholm.

E-handlaren SvensktKosttillskott.se grundades 2005 och säljer kosttillskott med inriktning på sport och träning. Man driver även dotterbutiken SvenskHalsokost.se och för nästan exakt ett år sedan breddades portföljen ytterligare med förvärvet av VitaPost.se.

Nu har e-handelsbolaget vuxit ur sina tidigare lokaler och i början av december gick flyttlasset vidare till nybyggda och fräscha lokaler i Brunna Logistikpark. Där man för övrigt också blir den första hyresgästen att bosätta sig i de nya företagsbyggnaderna.

Annons

Innebär helt nya förutsättningar

De gamla lokalerna var på cirka 1200 kvadratmeter och de nya lokalerna, på 3200 kvadratmeter, rymmer både kontorslandskap och ett höglager med en takhöjd på 10 meter, samt lastgård för de allra största lastbilsekipagen. Under vintern planerar man även att bygga ett företagsgym.

– De nya lokalerna ger oss både det utrymme och de logistiska förutsättningar som krävs för att kunna expandera kraftigt under 2016 och framåt med bland annat moderna lagerlösningar och påfart till E18, säger Morgan Norrestam, VD på Svenskt Kosttillskott.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!