Search
Close this search box.
ANNONS

TV4-Gruppen bryter ny mark i samarbete med Adlibris

TV4-Gruppen bryter ny mark i samarbete med Adlibris
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

De bรฅda Bonnierbolagen lanserar e-handelssatsningen, Kรถkets favoriter. Mรฅlet รคr att bli den ledande nรคtbutiken fรถr produkter inom matlagning, bakning och dukning.

ANNONS

Adlibrisgruppen, som รคr en del av Bonnier AB, bestรฅr av Adlibris, Discshop, leksaksbutiken Bamba.se och sedan i somras Odla.nu. E-handelsgruppen har en uttalad ambition att bli ledande i Nordenย och nu tar man nรคsta kliv i den satsningen.

Tillsammans med ett annat Bonnierรคgt bolag, TV4-Gruppen, lanserar man den nya e-handelssatsningen, Kรถkets favoriter.ย 

โ€“ Det finns ett stort engagemang kring matlagning och bakning men inom e-handeln รคr det fortfarande ett litet segment, sรคger Julia Reuszner, chef kategorisajter Adlibrisgruppen.

โ€“ Med Kรถkets favoriter vill vi skapa en inspirerande butik med ett brett tilltal, starka varumรคrken till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och ett sortiment med fokus pรฅ fรคrg, form och kvalitet.

Ett helt ekosystem

Mรฅlet med den nya sajten รคr att bli den ledande e-handelsbutiken fรถr produkter inom matlagning, bakning och dukning. Fรถr Adlibrisgruppen รคr e-handel vardagsmat men fรถr TV4-Gruppen handlar det om att bryta ny mark.

TV4-Gruppen har redan en stark position nรคr det gรคller mat- och bakinnehรฅll, och tanken med det nya samarbetet รคr att komplettera med ett helt nytt ekosystem runt mat fรถr att stรคrka sitt totala materbjudande till konsument.

โ€“ Kรถkets favoriter blir fรถrst ut i en omfattande satsning pรฅ mat fรถr TV4. Vรฅrt mรฅl รคr att skapa den ledande och mest inspirerande matupplevelsen pรฅ alla plattformar genom att erbjuda innehรฅll, produkter och tjรคnster som tar anvรคndarna frรฅn inspiration till handling, sรคger Camilla Everberg, affรคrsomrรฅdeschef mat pรฅ TV4-Gruppen.

Dela artikeln: