Tailor Store inför Perfekt Passforms-garanti

Den prisade e-handeln Tailor Store meddelar at de nu inför en Perfect Fit Guarantee. Denna garanti skall vara företagets nya "sales pitch" och ge kunderna en ökad trygghet i sitt köp.

Vi skrev nyligen om att Tobias Lindblom gått från CDON Group till Tailor Store, där han nu är marknadschef. Tobias har följande att säga om den nya garantin:

"100% Perfect Fit Guarantee är TailorStores nya “sales pitch”. Precis som Zalando lyckats med sin sales pitch “Fri frakt med 30 dagars returrätt” så tror jag att de e-handlare som lyckats sticka ut och göra alla kunder nöjda kommer lyckas bättre.

Annons

När jag jobbade för CDON och CDONgroup var vi tidigt ute med fri frakt vilket var en bra sales pitch för 5 år sedan. Nu kör de flesta med någon form av fri frakt. Tailorstore har även frifrakt över 1000 kr vilket återspeglar sig på medelordervärdet som ligger på ca 1000 kr."

Tailor Store säljer skräddarsydda kläder och därmed ska den nya garantin se till att kunderna är nöjda med passformen. Passar inte plagget som beställts så låter de kunden designa om ett nytt plagg utan kostnad. Det finns förstås en del krav och ni kan läsa mer om garantin här hos Tailor Store.

Källa: press

Relaterade nyheter:
Tailor Store har stora planer för sin vinnande E-handel

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!