Therese Hillman lämnar Gymgrossisten

Gymgrossistens VD lämnar nu bolaget.

E-handelsbolaget Gymgrossisten har länge varit en av Qliro Groups stjärnbutiker och bidrog även i senaste kvartalsrapporten med bättre marginaler.

Nu meddelar e-handelskoncernen Qliro Group att Gymgrossistens VD, Therese Hillman, stiger av efter nästan tio år i bolaget.

Annons

- Jag har varit en del av Gymgrossisten i nästan tio år och känner nu att det är dags för mig att gå vidare till nästa utmaning. Jag är otroligt stolt över allt som vi har åstadkommit tillsammans och över bolagets utveckling under de tio åren, säger Therese Hillman.

"Bolaget står väl rustat"

Enligt Qliro Group är Gymgrossisten idag ett av Nordens mest lönsamma e-handelsbolag.

- Therese har arbetat inom Gymgrossisten sedan 2007 och har varit bolagets VD sedan 2011. Under hennes tid som VD har bolaget vuxit lönsamt och etablerat sig som den ledande butiken för kosttillskott i Norden. Dessutom är Gymgrossisten idag ett av Nordens mest lönsamma e-handelsbolag och jag vill tacka Therese för hennes bidrag till Qliro Group under hennes år inom Gymgrossisten och önskar henne lycka till framöver, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group.

Therese är säker på att hon nu lämnar ett välmående e-handelsbolag som ska kunna ta ytterligare marknadsandelar framöver.

- Gymgrossisten har nu en stark position både online och genom våra franchisebutiker i Norden. Vi har utvecklat vår portfölj med produkter under egna varumärken och vi har jobbat fokuserat med såväl kvalitet som kundnöjdhet. Bolaget står väl rustat för att fortsätta utvecklas inom viktiga segment på den nordiska marknaden, säger Therese Hillman.

Therese kommer fortsätta som VD fram till årsskiftet och Qliro Group meddelar att man har inlett rekryteringsprocessen för att hitta en efterträdare.

Annons