Toys R Us sista vecka i Sverige

Sista chansen.

Alla har nog följt historien om bolaget Top-Toy som försattes i konkurs. Under tredje veckan i januari, detta året, började konkurs-utförsäljningen i Sverige för företagets butiker Toys R Us och BR. Då började 28 stycken butiker utförsäljningen till halva priset. E-handeln var dock inte en del av utförsäljningen och stängdes ner. Alla varor från e-handelslagren flyttades istället successivt över till de aktuella butikerna. 

LÄS ÄVEN: Nu börjar utförsäljningen av Toys R Us i Sverige

Annons

Nu meddelar leksaksaktören att alla  Toys R Us-butiker startar sin sista utförsäljning idag och därmed även sänker alla priser med 90 procent från originalpriset. I Sverige finns det för tillfället 19 öppna Toys R Us-butiker, och samtliga butiker stängs under nästa vecka – exakt vilken dag beror på hur den slutliga försäljningen går, meddelar Top-Toy.

- Vi inleder de sista öppningsdagarna för alla  Toys R Us-butiker i Sverige. Det innebär att vi skall sälja så mycket varor som möjligt. Därmed har vi sänkt priserna otroligt mycket och vi hoppas på att många vill utnyttja denna möjlighet till att göra riktiga kap, säger Søren Aamann Jensen, kurator för Top-Toy, i ett pressmeddelande. 

Annons