Träningsgiganter samarbetar: Itrim säljer Polars produkter

E-handlares produkter tar plats på gymmet.

Itrim-kedjan, som bland annat driver gym och har en webbshop där man bland annat kan köpa träningstillskott, inleder nu ett nytt samarbete med e-handelsföretaget Polar, som säljer olika produkter för pulsmätning.

Träningsprodukter börjar säljas hos Itrim

Hädanefter kommer kunder som besöker Itrims träningscenter att kunna köpa Polars produkter där.

Annons

- Samarbetet med Itrim är vårt första med en etablerad hälsokedja i Sverige och ger oss möjligheten att kommunicera med en ny målgrupp. Det ska bli mycket spännande att se hur våra tjänster tillsammans kan utmynna i en bättre upplevelse och resultat för kunden, säger Thomas Bylon, Account Manager på Polar Sverige i ett pressmeddelande.

De båda företagen har lång erfarenhet inom sina respektive områden. Itrim har funnits sedan 2003 och Polar startade sin verksamhet redan för 40 år sedan. Nu börjar företagen även dra gemensam nytta av sina olika erfarenheter.

Kan visa upp träningsdata för PT:n

Den som använt någon av Polars tekniska hjälpmedel kommer framöver att kunna visa upp sina träningsdata för sin personliga tränare på Itrim, och därefter få hjälp att förbättra sina resultat. Detta kan ske digitalt via Polars app och webbtjänst Polar Flow eller på plats på något av företagets träningscenter.

- Att erbjuda stöd både digitalt och IRL öppnar upp för en mer individanpassad upplevelse för våra medlemmar. Något vi vet av erfarenhet är nyckeln till framgång, säger Anna Eliasson, programansvarig på Itrim.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!