Trustly värvar från Klarna och europeisk storbank

Trustly, som utvecklar och säljer betaltjänster på nätet, får draghjälp i sin europeiska satsning med två nya rekryteringar.

I slutet på förra året lockade Trustly till sig en fin summa pengar då den franska koncernen Bridgepoint Development Capital investerade cirka 23 miljoner euro i det svenska bolaget. Pengar som ska användas för fortsatt expansion i Europa.

Nu har man lockat till sig två nya namn som ska hjälpa till med just detta. I dagarna stod det klart att Johan Nord, tidigare direktör för Société Générales investmentbankverksamhet, har utsetts till ny Chief Commercial Officer.

Annons
Annons

Samtidigt har Trustly utnämnt Luca G. Giannone till Director of Sales - Financial Services. Luca började sin karriär inom betalningsbranschen på Digital River och har efter det haft ledande befattningar inom ClickandBuy och tyska Sofort som under förra året köptes upp av Klarna.

– Trustly har sett en exponentiell tillväxt på våra viktigaste marknader under de senaste åren. Johan och Luca kommer att ta oss till nästa nivå, utveckla våra relationer med banker och PSP på våra etablerade marknader och främja våra expansionsplaner när vi rullar ut över hela Europa, säger Carl Wilsson, VD för Trustly Group.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!