Två hälsokostbutiker på nätet blir till en

Systerbutikerna Vitapost.se och Svenskhälsokost.se har sedan en tid tillbaka haft samma team bakom rodret, nu väljer man att slå ihop butikerna.

I slutet av 2014 köpte e-handelsföretaget Svenskt Kosttillskott, som även driver dotterbutiken Svensk Hälsokost, upp branschkollegan Vitapost. De två dotterbutikerna har sedan dess drivits separat men nu väljer bolaget att baka in Vitapost i Svenskhalsokost.se.

– Den stora förändringen för den som tidigare handlat hos Vitapost kommer att bli att gå till en ny butik, med en annorlunda struktur. I övrigt har vi ett liknande fokus och produktutbud och ambitionen är att alla ska känna sig välkomna och hitta det man söker, säger Morgan Norrestam, VD Svenskt Kosttillskott.

Annons

Får ett större utbud

Vitaposts kunder kommer i och med sammanslagningen att få tillgång till ett större produktutbud då Svens Hälsokost, förutom hälsokost även säljer sporttillskott, ekologiska livsmedel och skönhetsprodukter.

– Svensk Hälsokost har en gedigen erfarenhet av näthandel och hälsokost, och har ett stort team bakom sig i verksamheten. Vi är övertygade om att våra tidigare Vitapostkunder kommer att känna igen sig hos Svenskhalsokost.se och trivas lika bra här, säger Morgan Norrestam.

Annons