Urb-it kärlekssatsar med fyra dejtingkit för hemleverans

Leveransuppstickaren urb-it vill hjälpa stockholmarna att hitta tillbaka till romantiken i sommar.

Trots ett aktivt krogliv och ett brett utbud av dejtingappar är Stockholm en av världens mest singeltäta städer, enligt siffror som urb-it tagit fram. Nu vill leveranstjänsten, som nyligen ingick ett samarbete med PostNord, hjälpa romantiken på traven genom att lansera fyra så kallade dejting-kit. Den som vill känna hjärtat bulta lite extra i sommarvärmen kan helt enkelt beställa ett kit som sedan levereras hem till den man vill dela sina ljuva känslor med.

- Vi på urb-it tycker att din dejt är värd mer än en swipe, ett sms och en snabbfika på Ljunggrens. Vi vill hjälpa stockholmarna att hitta tillbaka till romantiken. Därför har vi tagit fram möjligheten att ”urba lite kärlek” under sommaren som ska hjälpa stockholmarna att planera och genomföra de mest romantiska dejterna i stan, säger Celine Fierro, marknadschef på urb-it.

Annons

De fyra specialkitten har anpassats för att följa dejtandets faser och har fått namn som “ska vi gå på dejt”-kittet och “ska vi gå på dejt igen”-kittet. Paketen innehåller allt från rosor med en handskriven lapp till förslag på aktiviteter som hotellfrukost och helikoptersightseeing.

Var som helst men inom Stockholm

Det finns dessutom ett “tack men nej tack”-kit med en vänskaplig bukett blommor som kan skickas till personen som det inte riktigt klickade med. Lämpligt om man vill avsluta på ett snyggt sätt, enligt urb-it.

Dejtingkitten beställs på den för ändamålet framtagna sajten Urbalitekärlek.se, och levereras direkt till dejten som kan befinna sig hemma, på jobbet, på gymmet, eller någon annanstans.

- Våra urbers tar sig nästan var som helst för kärlekens skull; så länge din dejt befinner sig i Stockholm city eller närförort så lämnar vi ditt kit precis där du vill, exakt när du vill, lovar urb-it.

Annons