Utvecklade Tele2 – Nu ska hon ta Blocket till ny nivå

Blockets nya VD - kommer bidra med kund- och resultatfokus.

Marknadsplatsen Blocket har fått en ny vd. Det innebär att den nuvarande vd:n Anders Skoe avslutar sitt uppdrag, och Pernilla Nissler tillträder idag rollen som ny vd. Hon kommer senast från Tele2 där hon varit en del av den svenska ledningsgruppen, samt affärsområdeschef för företagsmarknaden i Sverige. 

- Vi har sökt efter en vd med förmågan att se hur Blocket kan uppnå full potential och som har siktet inställt på tillväxt. Jag är därför mycket nöjd och glad över att kunna presentera Pernilla Nissler som Blockets nya VD. Av närmare 300 kandidater var det hon som visade just den kompetens och drivkraft som krävs för att leda Blocket och tillvarata marknadens möjligheter. Pernilla är en mycket meriterad ledare med stor erfarenhet av förändringsledning och affärsutveckling, säger Anders Skoe, EVP Nordic Marketplaces i Schibsted, i ett pressmeddelande och tillägger: 

Annons
Annons

- Jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla Sveriges största marknadsplats och leda Blocket till nya framgångar.

Med sin kompetens inom affärsledning, produktutveckling och försäljning kan Pernilla Nissler möta de förväntningar och mål som företaget efterfrågade. Under sin tid på Tele2 har hon haft en nyckelroll i förvärvet och integrationen av TDC in i Tele2, samt bidragit till aktörens utveckling på företagsmarknaden. Pernilla berättar även att hon kommer jobba mot ett värderingsstyrt ledarskap.

- Blocket är ett oerhört ambitiöst bolag som tagit sig an uppdraget att vara en positiv kraft i samhället. Jag är så glad att kunna bidra till det arbetet framåt. Jag är också mycket förväntansfull och hedrad att få vara en del av teamet på 240 drivna och talangfulla medarbetare - under 20 års tid har Blocket skapat innovativa lösningar för en trygg och effektiv begagnathandel i Sverige. Nu har Blocket också blivit en självklar destination för jobb- och bostadssökande. Med min bakgrund bidrar jag med ett starkt kund- och resultatfokus samt ett värderingsstyrt ledarskap, säger Pernilla Nissler, ny VD på Blocket.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!