DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Välkomna till Antons tillväxtpanel på Emeet

Nu är det mindre än tre veckor kvar till Emeet Helsingborg som går av stapeln den 7 april. Detta blir startskottet på en underbar Emeet-turne som även ska besöka Göteborg, 7 september, och Stockholm den 20 oktober.

Vad kommer då hända på Emeet Helsingborg? Som vanligt är det en knytkonferens där deltagarna bidrar med ämnen. Vi har dock redan satt upp flera fasta punkter med intressanta diskussioner. Vilka dessa blir kommer avslöjas i nästa vecka.

Redan nu kan vi dock berätta att e-handelsprofilen Anton Johansson kommer leda en paneldebatt om tillväxt. Denna paneldebatt kickstartar Emeet Helsingborg och kommer börja 10:00, direkt efter inledningen.

Annons

"Göra alla hungriga att dela med sig"

Vilka är deltagarna undrar du? Det är inga mindre än Sara Wimmercranz, grundare av Footway, Jenny Rydhström, grundare av Gents, Linda Bjernstål, grundare av Flygstolen, och den professionella styrelseledamoten Kristina Jarring Lilja.

- Det är enormt kul att vi kan inleda Emeet med en sådan stark lineup. Tillväxtpanelen med e-handelsgurun Anton Johansson kommer sätta tonen för dagen och göra alla hungriga att dela med sig och lära sig mer inom olika områden, säger Michael Wictor, VD på Ehandel.se.

Diskussionen kommer förstås handla om hur ett företag ska växa. Vilka för- och nackdelar har riskkapital jämfört med organisk tillväxt? Ska man satsa på lönsamhet eller bara tillväxt, eller går de att kombinera?

"Ser själv upp till flera i panelen"

Frågorna är många och Anton Johansson är laddad inför att reda ut hur man bäst tar sig igenom tillväxtresan.

- När Michael frågade mig om jag ville inleda årets första Emeet med att moderera en tillväxtpanel var det självklart ett ja på det. Jag ser själv upp till flera i panelen och det ska bli jättekul att leda diskussionen och träffa alla e-handlare under dagen, säger Anton Johansson, föreläsare, serieentreprenör och förstås e-handlare.

Du vill givetvis inte missa detta och har du inte redan en biljett kan du skaffa en här. Biljetterna är som alltid gratis för e-handlare.

Annons
Annons