Var med och gjorde Lindex digitalt – blir ny CFO hos MQ

"Står inför en spännande utmaning".

Modeföretaget MQ har under de senare åren arbetat med att ställa om från fysisk butikskedja till omniaktör. Nyligen stod det klart att bolaget hade lagt ett svagt år bakom sig. Något som skulle lösas med digitala lösningar.

LÄS ÄVEN: MQ gör katastrofår - slopar utdelningen

Annons
Annons

"Känns oerhört spännande"

Och för att vinna måste man som bekant satsa, och nu meddelar modeföretaget att en ny CFO har rekryterats. Han heter Ola Wahlström, och kommer närmast från Lindex, där han bland annat har haft rollen som ekonomichef på Lindex Sverige AB. Han ska även ha arbetat med Lindex digitaliseringsresa, "både på en strategisk- och operativ nivå", heter det i ett pressmeddelande från MQ.

- Jag ser fram emot att få börja på MQ, en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. MQ står inför en spännande utmaning med en stark plattform att bygga vidare på och det känns därför oerhört spännande att få komma in och bidra till både utveckling och resultat, i en bransch som utvecklas snabbt, säger Ola Wahlström i en kommentar.

"En styrka som kommer att betyda mycket"

Från MQ:s sida menar man att Ola Wahlström är precis den bolaget behöver, för att lyckas med sin fortsatta resa.

- Jag är glad över att välkomna Ola Wahlström som CFO på MQ. Hans bakgrund samt breda erfarenhet från branschen är en styrka som kommer betyda mycket för bolaget framåt, säger Ingvar Larsson, vd och koncernchef på bolaget.

Ola Wahlström börjar på MQ den 1 november, och arbetar sedan tillsammans med sin föregångare Tony Siberg till den 19 december, då han officiellt tar över rollen som CFO.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!