ViktVäktarna börjar sälja i Apotek Hjärtats e-handel

Smalt e-handelsfokus breddas.

ViktVäktarna har funnits länge, och produkterna av det egna märket återfinns ofta i många fysiska matvarubutiker. Men förutom företagets egen webbshop, har de hittills varit ganska osynliga inom den breda e-handeln.

Ska nå ut i nya kanaler

Detta ska det dock bli viss ändring på nu. Som ett led i att, som de själva säger, "hjälpa fler till en hälsosam livsstil", släpper företaget nu ett nytt onlinerbjudande. Detta består av en fysisk startbox, som kommer att säljas rabatterat Exklusivt i Apoteks Hjärtats e-handel, samt i vissa utvalda butiker.

Annons

- En stor del av ViktVäktarnas framgång beror på våra befintliga medlemmars starka lojalitet. Genom att paketera vår onlinetjänst på det här sättet hoppas vi kunna nå nya medlemmar via nya försäljningskanaler. Förhoppningsvis ger det ringar på vattnet – det är fortfarande betydligt många fler svenskar som behöver vår tjänst än det är som faktiskt använder den, säger ViktVäktarnas marknadsdirektör Ulrika Ennen, i ett pressmeddelande.

Boxen kostar 495 kronor och innehåller ett 16 veckors onlinemedlemskap hos ViktVäktarna. Information om företagets produkter samt olika kom-igång-recept ingår också, och är särskilt utvalda för den som köper boxen hos Apotek Hjärtat. Det ordinarie värdet av boxen ska enligt företaget vara 1000 kronor.

Annons