Search
Close this search box.
ANNONS

Vinnaren av Svensk Digital Handels nya pris D-Award

Vinnaren av Svensk Digital Handels nya pris D-Award
Freddy Sobin delar ut priset
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Rรถstades fram av deltagarna.

ANNONS

E-handelskonferensen D-Congress tog igรฅr plats pรฅ Svenska Mรคssan i Gรถteborg. Evenemanget drog runt 2 000 deltagare i form av leverantรถrer och e-handlare. Under D-Congress fick alla deltagare ett SMS dรคr de fick rรถsta pรฅ de tre finalisterna Desenio,ย iDeal of Sweden och RevolutionRace.

- Nomineringsprocessen fรถr att fรฅ fram de tre nominerade fรถretagen inleddes i december 2018 via Svensk Digital Handels webbsida. Utifrรฅn inkomna fรถrslag valdes sex finalister ut av juryn. Fรถretaget Daymaker genomfรถrde dรคrefter en mystery shopping under januari. Resultaten frรฅn mystery shopping i kombination med fรถretagens ekonomiska resultat och juryns bedรถmning av hur vรคl fรถretagen levde upp till prisets kriterier resulterade dรคrefter i tre รฅterstรฅende kandidater, skriver Svensk Handel.

I juryn satt flera starka namn inom e-handeln, exempelvis Freddy Sobin, Linn Tagesson, Paul Fischbein, Cathrin Folkesson och Tomas Kull. Det fรถretag som de flesta deltagare rรถstade pรฅ, av de nominerade, och som till sist stod pรฅ prispallen var RevolutionRace.

- I en konservativ bransch med hรถg prisbild har Pernilla och Niklas Nyrensten visat att det gรฅr utmรคrkt att sรคlja fรคrgglada snygga egenproducerade outdoorklรคder med bra passform till ett rimligt pris, utan att tumma pรฅ kvaliteten. Genom att ta kontroll รถver hela vรคrdekedjan och via sociala medier involvera kunderna i produktutvecklingen och marknadsfรถringen har RevolutionRace skapat ett koncept som de framgรฅngsrikt rullar ut i hela vรคrlden. Ett koncept som gรถr dem till ett av Sveriges snabbast vรคxande och mest lรถnsamma e-handelsfรถretag, lyder motiveringen.

Dela artikeln: