Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

Willys utökar sin e-handel med Uppsala och Norrköping

Willys utökar sin e-handel med Uppsala och Norrköping
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Dagligvarukedjan ökar takten med fler upphämtningsbutiker, större leveransområden och två nya städer.

ANNONS

Efter lyckade tester med nätmat för lågpriskedjans anställda lanserade Willys i maj sin e-handel för konsumenter i tre butiker i Kungsbacka söder om Göteborg samt Rissne och Länna i Stockholm.

Dagligvarukedjan har erbjudit både hemleverans och upphämtning av de färdigpackade kassarna i butik. Något som ska ha tagits emot väl av kunderna och nu utökar kedjan, precis som Hemköp gjorde i förra veckan, med fler leveransområden och upphämtningsbutiker.

Täcker hela Stockholm

I Stockholm startar tre nya Hämta-butiker inom kort: Älvsjö, Veddesta och Arninge. Något som enligt lågpriskedjan innebär att man kommer att nå majoriteten av konsumenterna i Stockholmsområdet.

Även i Göteborg flyttar Willys fram sina positioner och startar leveranser till stora delar av staden. Samtidigt utökar kedjan sin e-handelssatsning till två helt nya orter: Uppsala och Norrköping.

– Vi ser tydligt att intresset för att handla mat på nätet ökar. Många har hittills tyckt att det har varit på tok för dyrt att näthandla, men när det blir möjligt att handla till bättre priser är det också fler som väljer att hoppa på, säger Thomas Evertsson , VD på Willys.

Dela artikeln: