Search
Close this search box.
ANNONS

Wrapp omfamnar E-handeln

Wrapp omfamnar E-handeln
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Den digitala presentkortstjรคnsten Wrapp meddelar idag att de lanserar presentkort รคven fรถr e-handlare. Vi har tidigare skrivit om denna nya tjรคnst som bland annat skypegrundaren Niklas Zennstrรถm investerat 37 miljoner kronor i. Han har รคven sagt att Sverige รคr en testmarknad fรถr tjรคnsten och att mรฅlet รคr att erรถvra USA dรคr de ska รคlska att ge bort presentkort till varandra.

Tidigare har det endast varit fysiska butiker som kunnat utnyttja de digitala presentkorten via Wrapp men nu har de alltsรฅ slagit upp portarna รคven fรถr e-handeln. De fรถrsta som รคr med pรฅ tรฅget skall vara Junkyard, La Redoute, Discshop och Lovefilm.

โ€“ Wrapp รคr en snygg och enkel tjรคnst som integrerats med Facebook, det passar vรฅra kunder helt perfekt. Att vara ett av de fรถrsta onlinefรถretag som samarbetar med Wrapp kรคnns oerhรถrt spรคnnande, sรคger Thomas Lรถfgren, grundare av junkyard.se.

Wrapp berรคttar รคven hur mรฅnga presentkort รคr gratis och hur detta kommer bidra till deras spridning. Det kรคnns mer som ett rabatthรคfte om butiker ger bort presentkort fรถr att fรฅ uppmรคrksamhet och fรถr att locka folk till att handla hos dem. Inget fel i rabattkuponger men det kรคnns som att Wrapp gรฅr lite รฅt "deals-hรฅllet" med gratis presentkort.

โ€“ Det unika med Wrapp รคr att mรฅnga av presentkorten รคr helt gratis att ge bort. Vi รคr รถvertygade om att det kommer skickas mรคngder av presentkort i jul, kanske framfรถrallt mellan vรคnner som inte trรคffas sรฅ ofta men som gรคrna uppmรคrksammar varandra med ett julkort eller en hรคlsning via Facebook, sรคger Hjalmar Winbladh, vd pรฅ Wrapp.

Nรคtbutiken Junkyard รคr fรถrst ut med ett gratis presentkort pรฅ 100kr som ni kan hรคmta hรคr. E-handlaren Jimmy ร–strรถm, bakom blekingebilradio.se, fรถrsรถkte nรคr de tidigareย lanserade tjรคnsten att kรถpa denna av Wrapp och de gav dรฅ fรถljande svar:

"Stor tack fรถr ditt intresse av Wrapp - vi kommer kontakta dig/er sรฅ fort vi kan hantera en stรถrre mรฅngfald av kunder inklusive online."

Nu nรคr de inkluderat onlinekunder hoppas vi att alla e-handlare fรฅr vara med. Digitala presentkort passar ju digitala handlare. Vill ni veta mer om tjรคnsten tar ni er till vรฅr fรถregรฅende nyhet om Wrapp.

ย 

Kรคlla: press

Dela artikeln: