Wrapp omfamnar E-handeln

Den digitala presentkortstjänsten Wrapp meddelar idag att de lanserar presentkort även för e-handlare. Vi har tidigare skrivit om denna nya tjänst som bland annat skypegrundaren Niklas Zennström investerat 37 miljoner kronor i. Han har även sagt att Sverige är en testmarknad för tjänsten och att målet är att erövra USA där de ska älska att ge bort presentkort till varandra.

Tidigare har det endast varit fysiska butiker som kunnat utnyttja de digitala presentkorten via Wrapp men nu har de alltså slagit upp portarna även för e-handeln. De första som är med på tåget skall vara Junkyard, La Redoute, Discshop och Lovefilm.

Annons

– Wrapp är en snygg och enkel tjänst som integrerats med Facebook, det passar våra kunder helt perfekt. Att vara ett av de första onlineföretag som samarbetar med Wrapp känns oerhört spännande, säger Thomas Löfgren, grundare av junkyard.se.

Wrapp berättar även hur många presentkort är gratis och hur detta kommer bidra till deras spridning. Det känns mer som ett rabatthäfte om butiker ger bort presentkort för att få uppmärksamhet och för att locka folk till att handla hos dem. Inget fel i rabattkuponger men det känns som att Wrapp går lite åt "deals-hållet" med gratis presentkort.

– Det unika med Wrapp är att många av presentkorten är helt gratis att ge bort. Vi är övertygade om att det kommer skickas mängder av presentkort i jul, kanske framförallt mellan vänner som inte träffas så ofta men som gärna uppmärksammar varandra med ett julkort eller en hälsning via Facebook, säger Hjalmar Winbladh, vd på Wrapp.

Nätbutiken Junkyard är först ut med ett gratis presentkort på 100kr som ni kan hämta här. E-handlaren Jimmy Öström, bakom blekingebilradio.se, försökte när de tidigare lanserade tjänsten att köpa denna av Wrapp och de gav då följande svar:

"Stor tack för ditt intresse av Wrapp - vi kommer kontakta dig/er så fort vi kan hantera en större mångfald av kunder inklusive online."

Nu när de inkluderat onlinekunder hoppas vi att alla e-handlare får vara med. Digitala presentkort passar ju digitala handlare. Vill ni veta mer om tjänsten tar ni er till vår föregående nyhet om Wrapp.

 

Källa: press

Annons

Annons