Zlatan satsar på omnikanal tillsammans med Stadium

Zlatan Ibrahimovics varumärke A-Z säljs nu i Stadiums e-handel.

Sedan knappt två månader tillbaka säljs produkter av Zlatans sportklädmärke A-Z i ett urval av Stadiums fysiska butiker i Stockholm, nämligen de som går under det nya konceptet Stadium Pulse. Nu har företaget märkt att även kunder på andra håll i landet är intresserade av fotbollsspelarens produkter, och kommer därför att även sälja dem i sin e-handel.

- Efter lanseringen av Stadium Pulse har vi märkt att många kunder efterfrågar A-Z i våra lokala Stadiumbutiker. Därför tycker vi att det känns extra roligt att från och med idag exklusivt kunna ge fler sportentusiaster möjligheten att få tag i plaggen – oavsett var man bor, säger Mattias Johansson, Sverigechef på Stadium, i ett pressmeddelande.

Annons

E-handeln får juniorutbud

Zlatans produkter säljs sedan tidigare i den internationella e-handeln A-Z.com, som för övrigt nyligen expanderade till ett flertal nya marknader. När Stadium tidigare i höstas inledde samarbetet med A-Z ska sportkedjan dock ha blivit först med att sälja märket i fysisk butik.  

I samma veva som A-Z blir tillgängligt i Stadiums e-handel kommer märket även att säljas i 15 Stadiumbutiker runt om i landet. Men sortimentet ska skilja sig åt beroende på var man handlar produkterna.

- På Stadium Pulse fokuserar vi fortsatt på att sälja A-Z-produkter för män som vill leva en sportig livsstil. Utöver detta kommer vi online och i våra 15 utvalda butiker dessutom kunna erbjuda kläder för junior, vilket vi tycker känns extra kul, säger Mattias Johansson.

Annons