Addnature lockar välkänd rappare inför ö till ö tävling

I början av året gick artisten Petter ut med nyheten om att han tänker genomföra Swimruntävlingen Ötillö. Tävlingen, som sponsras av Addnature, genomförs i lag om två och träningen med lagkamraten och coachen Jojje Borssén är i full gång. Nu tar laget hjälp av outdoor-butiken Addnature.

Outdoorhandlaren Addnature gjorde under förra året en rejäl satsning på cyklar och tog bland annat över ansvaret för outdoorföretaget Internetstores cykelbutik, Bikester. En butik som tidigt i år även lanserades på den finska marknaden.

Nu fortsätter Addnature sin satsning genom att fokusera lite extra på två andra grenar, löpning och simning, kombinerat. Företaget sponsrar nämligen Swimruntävlingen Ötillö, en tävling som genomförs i lag om två, och där de tävlande springer och simmar från start till mål.

Annons

Rapartisten Petter och triathleten Jojje Borssén är ett av lagen som ska delta och som nu kommer att få lite extra hjälp av outdoorhandlaren när det gäller utrustning.

– Jag har varit nervös inför fysiska utmaningar men det här slår allt eftersom jag redan är livrädd. Jag tänker, analyserar och funderar kring hur jag ska klara av alla dessa utmaningar jag bestämmer mig för. Det gör ju livet lite roligare, men nu vet jag att det är inte bara är pannbenet som kommer ta mig igenom dessa hårda dagar utan också förberedelse och rätt utrustning. Det känns väldigt tryggt att ha Addnature i ryggen vilket är en så heltäckande butik, säger Petter Alexis Askegren.

Vill inspirera kunder

Petter och Jojje ingår i laget Runner’s World/Addnature och kommer att börja tävlingssäsongen med Utö Swimrun 31 maj, för att sedan köra Engadin Swimrun i Schweiz 12 juli.

Säsongsfinalen för laget blir sedan Ötillö den 1 september där man springer 65 km på 26 öar och simmar 10 km från Sandhamn till Utö i Stockholms skärgård.

– Vi har länge tänkt att det skulle vara roligt att jobba ihop med Petter så det känns extra kul att nu kicka igång ett samarbete. Petter är en superbra ambassadör för äventyr och träning, inte minst när det gäller att anta nya utmaningar. Kombinationen av en erfaren och framgångsrik triathlet som Jojje som stöttar artisten Petter i hans Ötillö-satsning känns klockren, så det ska bli grymt spännande att jobba ihop och stötta dem på vägen mot deras mål och samtidigt inspirera våra kunder, säger Calle Ringborg, ansvarig för event och atletsponsring på Addnature.

Källa: Press

Annons