Åhléns Outlet ökar med tre nya varuhus: ”Stor efterfrågan”

Här hamnar nästa outlet.

Åhléns har under de senaste åren lämnat Norge, stängt flera butiker i Sverige samt lagt ner sitt lågpriskoncept Beauty Bargain.

LÄS ÄVEN: Åhléns lägger ner Beauty Bargain: "Påbörjas omgående"

Annons

Istället satsar företaget på att bygga ut sin outletverksamhet. Hittills har Åhléns Outlet öppnat sju varuhus och nu i början av 2021 väntas ytterligare tre klippa bandet. I mars är det som tidigare avslöjats premiär i Länna utanför Stockholm, men redan i februari är det dags i Växjö. I april kommer även ett nytt varuhus att öppnas i Folkesta utanför Eskilstuna.

LÄS ÄVEN: Hit kommer nästa Åhléns Outlet - platsannonserna avslöjar

Vi har haft stor efterfrågan i Eskilstuna om ett Åhléns Outlet varuhus. Det i kombination med att vi fann en bra lokal på ett attraktivt volym-handelsområde gjorde beslutet lätt att ta och vi ser verkligen fram emot att öppna vårt varuhus i Folkesta, Eskilstuna, säger Stina Klaesson, vd Åhléns Outlet, i ett pressmeddelande.

När vårens premiärer är avklarade kommer Åhléns Outlet att ha totalt tio varuhus. De sju som finns sedan tidigare ligger i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro, Sickla och Helsingborg.

Annons