Aim’n öppnar ny butik – i grannlandet: ”Väldigt stolta”

"Inspirerande miljö med ett attraktivt läge".

Det svenska träningsmärket Aim'n vill växa utanför hemmamarknaden och då har fysiska butiker blivit ett allt viktigare skyltfönster för e-handlaren.

Så i höst öppnar man en permanent sådan på Nedre Slottsgate i Oslo, Norge. Premiären ska ske i oktober i höst och blir bolagets första konceptbutik i landet. Det blir också deras femte butik globalt.

Annons

Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och vi är väldigt stolta över att äntligen öppna en permanent butik i Oslo. Nedre Slottsgate är en inspirerande miljö med ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt, säger Tekla Acs, medgrundare och creative director på Aim’n, i en kommentar.

Försäljningsytan i butikslokalen spänner över två plan på runt 300 kvadratmeter. Tillträdet till lokalen sker den 1 augusti och då väntar ett digert arbete för att få allt på plats inför öppning.

Vi längtar efter att välkomna våra kunder hit och fortsätta att inspirera till en aktiv livsstil både fysiskt som digitalt, säger Tekla Acs.

Aim'ns övriga butiker återfinns i Halmstad, Stockholm och Göteborg hemma i Sverige, samt Mount Maunganui i Nya Zeeland.

Varumärket grundades 2013 av barndomsvännerna Tekla Acs och Helen Van. De har sedan dess vuxit till att omsätta runt 290 miljoner kronor och har kunder i över 150 länder.

Annons