Amazon kommer till NXT Nordic 2024

Den 23 oktober är det äntligen dags för NXT Nordic på Oslo Spektrum! Teknologin som driver utvecklingen inom handelsbranschen står i centrum under årets upplaga av Nordens största e-handelskonferens. Hur kan teknologin effektivisera din verksamhet, förbättra kundupplevelsen och skapa nya möjligheter för e-handelsbranschen?

Ännu en gång ska vi fylla Oslo Spektrum med 1000+ deltagare, 40+ utställare och 50+ föreläsare. NXT Nordic 2024 är den perfekta platsen att upptäcka nya möjligheter, möta potentiella samarbetspartners, mingla med branschkollegor och fylla på med inspiration och ny kunskap!

Huvudtemana för i år handlar om teknologin som driver nästa generationen e-handel  och hur man samlar in och hanterar förstahandsdata på ett säkert sätt som ger säker insikt - och större avkastning. Men vi kommer också att få besök av ledande experter inom handeln som kommer att berätta hur de utnyttjar innovativ teknologi till sin fördel.

AMAZON KOMMER TILL NXT NORDIC

Den amerikanska e-handelsjätten, Amazon, har redan fått fotfäste i Sverige där marknadsplatsen förra året passerade 2 miljarder kronor i omsättning. Och det är med skräckblandad förtjusning som e-handelsbranschen har sett jätten närma sig alltmer de senaste åren.

Hur säkrar en av världens största e-handelsaktörer fördelar med den senaste teknologin? Hur påverkar den snabba utvecklingen deras plattform, logistik och inte minst kundupplevelsen? En sak är säker - och det är att vi ser enormt fram emot att höra vilka nyheter Amazon kommer att dela med oss på scenen under NXT Nordic 2024!

Super Early Bird-erbjudande – Få 50% rabatt på din standardbiljett
Under en kortare tid sänker vi biljettpriset med 50% - så ta chansen att säkra din NXT-biljett redan nu och spara 1 995 NOK! Rabatten gäller endast vår Standardbiljett för brands. Erbjudandet gäller till och med den 24 maj eller tills de är slut. 

Boka din rabatterade biljett här!