Ännu en e-handlare hoppar på Gordons kyliga skåp

"Leveranssätt som öppnar för större flexibilitet."

Gordon Delivery expanderade nyligen sitt pilottest med kylda paketskåp. Det hela är fortfarande ett test dock och man samarbetar initialt med Coop för att fylla skåpen med mat.

LÄS ÄVEN: Gordon expanderar de kylda paketskåpen: “Ett starkt intresse”

Annons

Nu tar piloten dock ett nytt steg på resan. Gordon Delivery meddelar nämligen att även Simple Feast hoppat på de kylda skåpen. E-handlaren, som erbjuder färdiga måltidskit, ska nu börja leverera sina produkter till de kylda skåpen i Stockholm.

Vi vet att många av våra kunder kämpar med att få ihop livspusslet. Därför känns det både roligt och givet att vi utökar samarbetet med Gordon Delivery för att erbjuda mer flexibla leveranssätt av våra matkassar. Förhoppningsvis bidrar vi med att göra vardagen ännu lite enklare för våra kunder, säger Magnus Møller, Head of Distribution på Simple Feast, i ett pressutskick.

Leveransskåpen som både kan hålla kylda och frysta varor finns idag i Skrapan, Telefonplan, Äppelviken och den 13 juni öppnar de även i Solna. Och efter sommaren är
planen att öppna upp på ytterligare fyra nya platser.

Det känns så kul att vi nu kan erbjuda ett helt nytt leveranssätt som öppnar upp för större flexibilitet, även för de som handlar färdigkomponerade matkassar, säger Ali Ghoce, vd och grundare på Gordon Delivery.

Efter pilotfasen är tanken att skåpen ska rullas ut brett i de nordiska länderna.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!