Ännu en toppchef lämnar CDON: ”En nyckelperson”

"Har varit en stor tillgång".

I början av året meddelande Cdon att vd:n Kristoffer Väliharju skulle ta en paus på grund av sjukdom, men kort efter hans återkomst meddelade han att han slutar för gott. Han hade varit vd sedan 2018.

LÄS ÄVEN: CDON:s VD lämnar för gott – ”wow, vilken resa det har varit!”

Annons

Nu meddelar Cdon att finnanschefen Niclas Szieger, som började sin resa på bolaget 2017 och har varit CFO sedan 2018, också lämnar.

Jag är tacksam över tiden med Cdon och stolt över den plattform vi byggt för att ta nordisk e-handel vidare. Jag övertygad om att Cdon och teamet nu står väl rustade för nästa period av hög tillväxt, säger han i ett pressmeddelande.

Företaget avslöjar inte anledningen till Niclas avgång, men skriver att rekryteringsprocessen av en ny CFO inleds omgående.

Niclas har varit en stor tillgång för Cdon och en nyckelperson i bolagets transformation från e-handlare till digital marknadsplats. Han har framgångsrikt byggt upp finansavdelningen och genomfört marknadsnotering av bolaget. Jag vill tacka Niclas för hans insats på Cdon och önskar honom all lycka i framtiden, säger styrelseordföranden Josephine Salenstedt.

Niclas kommer att fortsätta i sin nuvarande roll i sex månader till, eller tills hans ersättare har funnits.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!