Äntligen dags för E-handelspadeln – Tävla med er ehandel och vinn fina priser!

Efter succén med Ehandelsgolfen så är det snart dags för Ehandels nästa sportevent: Ehandelspadeln – tävla mot Ehandels egna team

Den 17 november är det dags och vi har pratat lite med Ehandels egna padelstjärna, Simon Bergsten, för att höra lite mer om förberedelserna inför eventet och vad du kan förvänta dig av dagen.

 Nu är det bara några veckor kvar tills tävling och vi har hört att du själv ska vara med och tävla med Ehandels COO, Niclas Albäck, hur känns nerverna?

 ”Nerverna är på topp! Det ska bli otroligt roligt att spela ihop med Niclas och få möta lite härliga e-handlare. Vi har ju självklart fått ta en liten testmatch ihop för att se om vi är lika dåliga och det stämde mycket väl.”

 Kan du berätta kort om tävlingsformen?

  Tävlingsformen består utav ett enkelt team americano fram till lunch där vi sedan går över till slutspel med plate.

En riktigt rolig form vilket gör att alla får mycket spel utav dagen.”

 Vad ser du mest framemot med Ehandelspadeln och vad kan man förvänta sig av dagen?

  Man kan förvänta sig mycket padelspel med likvärdiga motståndare inom branschen, lite sidotävlingar och mycket skratt. Det kommer bjudas på en lättare frukost för att få i gång alla, lunchen kommer vara energirik och precis som middagen så kommer maten från den fantastiska bistron på LeDap. Har bara varit där ett fåtal gånger men maten är verkligen toppen. Dagen kommer även bjuda på många chanser till att nätverka med branschkollegor.”

 Vad kan man vinna?

  Givetvis har vi valt att ta fram väldigt bra priser i båda grupperna. Förstapris är en padelresa för två personer till Spanien, andrapris är ett presentkort på 5000 SEK och tredjepris är ett par grymma rack.”

 Hur duktig behöver man vara för att få delta på Ehandelspadeln?

  Vi vill precis som många andra att det ska bli bra spel och har därför valt att dela upp deltagarna i två grupper. Nivåerna är då 3-5 och 6-10.”

 Missa inte chansen att delta på Ehandelspadeln den 17 november – signa upp ditt lag här!