Apotek Hjärtat värvar e-handelschef från rivalen: ”Stolt”

Ska få Hjärtat att slå online.

ICA-ägda Apotek Hjärtat plockar in en ny e-handelschef. Det handlar om Catrin Folkesson, som närmast kommer från rivaliserande Coop Sverige, där hon varit just affärsområdeschef för online.

Jag är glad över att bli en del av Apotek Hjärtat. Här finns en stark medvetenhet om digitaliseringens betydelse och hur e-handeln ska drivas framåt. Dessutom är det spännande med en ny bransch. För mig är det också viktigt att få möjlighet att jobba i ett företag som jag tycker om, och Hjärtat har ett fantastiskt varumärke och står för värderingar som jag kommer att vara stolt över att få jobba med, säger Catrin Folkesson i ett pressmeddelande.

Annons

Hon tar över efter Christina Eriksson, som gjort drygt fyra år på posten. Catrin Folkesson sitter dessutom i styrelsen hos Kjell & Company och Svensk Handel. Hon har även lett Clas Ohlsons digitala expansion. Nu ska hon få Hjärtats onlineaffär att slå.

Det är med stor glädje som jag välkomnar Catrin Folkesson till Hjärtat. Hennes breda erfarenhet av e-handelsfrågor, både vad gäller teknisk utveckling och kundupplevelse, kommer att vara mycket värdefulla framåt. Vi är mitt uppe i en förändrings- och läroresa, med en e-handel som växer så att det knakar, och där Catrin kommer att spela en viktig roll som ledare, säger Anders Nyberg, vd på Apotek Hjärtat.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!