Apoteket får ny e-handelschef: “En fantastiskt spännande period”

"Ligger mig varmt om hjärtat".

Apoteket meddelar att man växlar upp med en ny e-handelschef. Den som kliver in i rollen är Mikael Meijer, som närmast kommer från Electrolux. Innan dess har han dock varit global e-handelschef på Mini Rodini samt ansvarat för den nordiska e-handeln inom Adidas Group.

Det är med stor glädje som vi välkomnar Mikael till Apoteket. Mikael har både bred och djup erfarenhet av att driva digital förändring och jag ser fram emot att växa och utveckla vårt digitala erbjudande utifrån våra kunders behov och inom ramen för vårt kundlöfte - allt för att du ska må bra. Vi är inne i en fantastiskt spännande period där Mikael kommer att spela en viktig roll som ledare, säger Rasmus Nerman, vd på Apoteket, i en kommentar till rekryteringen.

Annons

Mikael Meijer tillträder sin tjänst i augusti och kommer att ingå i Apotekets ledningsgrupp.

Jag är stolt över att snart få ingå i Apotekets fortsatta e-handelsresa. Apoteket har ett starkt varumärke kopplat till ett liv i hälsa, något som också ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare fortsätta driva e-handelsutvecklingen utifrån de investeringar som är planerade och att förädla och utveckla verksamheten ytterligare, säger Mikael Meijer.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!