Årets butik satsar på snabba leveranser – inom en timme

Picsmart inleder samarbete med Ica Liljeholmen.

ICA Kvantum Liljeholmen ingår nu partnerskap med Picsmart för supersnabba och fossilfria hemleveranser av matvaror. Från och med igår, 29 aug, har kunderna kunnat beställa matvaror ifrån ICA Kvantum Liljeholmen på picsmart.se.

Den nya lanseringen innebär att stockholmare i närliggande stadsdelar nu har möjlighet att beställa hem matvaror ifrån Ica-butiken direkt till dörren med leverans inom en timme eller när kunden vill under dagen. Kunden betalar butikspriser plus en leveransavgift om 49 kronor. Matvarorna plockas av en så kallad Picsmart-Shopper i Ica-butiken och levereras sedan direkt hem till kunden, med 100 procent eldrivna fordon.

Annons

Christopher Heybroek, vd och grundare av Picsmart, är nöjd med att få till lägga till Ica Kvantum Liljeholmen i nätverket av butiker.

Lanseringen i Liljeholmen är väldigt spännande. ICA Kvantum Liljeholmen är en otroligt fin butik, blev till och med “Årets Butik” på Dagligvarugalan 2021. Det finns en stor och fin deliavdelning där våra personal shoppers kan handla delikatesser åt kunden. Butiken har ett stort utbud av varor och är välbesökt. Men nu kan kunden beställa online istället för att köa vid delidisken och i kassan och vi hoppas att många utnyttjar den möjligheten.

Tobias Nilsson, vd på ICA Kvantum Liljeholmen ser positivt på det nya samarbetet.

Picsmart ger oss möjligheten att kunna erbjuda våra kunder quick-commerce handel. Vi ser detta som en möjlighet att göra våra kunders vardag ännu enklare samt erbjuda större delen av vårt breda sortiment. Picsmart har korta ledtider och stor flexibilitet vilket bidrar till ytterligare värde för våra kunder.

Annons