Årets event inom Influencer Marketing går snart av stapeln!

Den 20 september är det äntligen dags för årets event inom influencer marketing! Influencer Marketing Summit hålls på Quality Hotel Friends i Stockholm. Eventet riktar sig till dig som är verksam inom branschen eller är nyfiken på att utveckla din marknadsföring med influencer samarbeten. Dagen bjuder på inspiration, kontaktskapande och insikter från branschens mest erfarna aktörer inom allt ifrån lagar och regler till digitala trender.

Hela dagen och alla happenings kommer modereras av ingen mindre än Malin Falk Gramer, tv-personlighet, skådespelerska och influencer. Malin själv säger att hon kommer sprida glädje och energi från scen och se till att alla har en härlig dag. 

“Det är ett fantastiskt tillfälle att träffa andra i samma bransch att dela erfarenheter och att också kunna träffa kunder och prata om hur man kan göra samarbeten bättre.” – Malin Falk Gramer 

Samtidigt som Malin Falk Gramer kommer moderera allting på stora scenen har vi också en ytterligare scen: inzpire.me-scenen. Här kommer Johannes Gustavsson, VD och grundare av influencer marketing-byrån Infly och författare till den första svenskspråkiga kurslitteraturen med fokus på influencer marketing, att leda oss genom dagen. 

“Att för första gången få träffa så många av mina kollegor på ett och samma ställe! Branschen har utvecklats snabbt. Vi är ju ganska många som jobbar med influencer marketing vid det här laget, men det har trots det ju inte funnits så många arenor för oss att träffas på.” 

– Johannes Gustavsson 

Influencer Marketing Summit bjuder på 2 scener, 20+ talare, 500+ gäster, en exklusiv AW med Hoss Agency och branschens största profiler på plats – detta ÄR årets event inom influencer marketing! 

Vi är också stolta att presentera Vanessa Lindblad som en av årets talare. Vanessa Lindblad driver podden “Nu börjar livet” med branschkollegan Rebecca Stella, är medgrundare av succéföretaget Caia Cosmetics men är mest känd som Bianca Ingrossos manager via influencer-agenturen Tourn. 

“Influencer marketing är en miljardbransch. Det var på tiden att ett sådant här event kom till liv. Kundernas budgetar har mer och mer förflyttats från traditionell media till influencer marketing. Det i sig är superintressant. Jag kommer att fokusera på hur man bygger en influencer då jag själv gjort en häftig resa under flera år med en av sveriges största profiler, Bianca Ingrosso”. 

– Vanessa Lindblad

Förutom en mängd intressanta talare kommer eventet även fokusera på lagar och regler som gäller inom influencer marketing. 

Efter paneldiskussion om lagstiftning på scen kommer Skatteverkets Jonna Enholm Tidén och kollegor att finnas tillgängliga i ”Skatteverksakuten” för att svara på DINA frågor kring beskattning av influencers men för att informera om den kommande EU-lagstiftningen rörande digitala plattformar. Lagstiftning som innebär att plattformar i vissa fall nu kommer få uppgiftsskyldighet gentemot skatteverket rörande försäljning av varor och tjänster via plattformen. Kom och lär dig mer av proffsen! 

Här kan du läsa mer om Influencer Marketing Summit och boka din plats.

Psst, passa på att köpa din biljett innan det är för sent. Du vill inte vakna upp dagen efter och inse när du öppnar dina sociala kanaler, att du inte var där. Klicka här för att säkra din plats!

Vill ert företag synas under årets mest prestigefyllda event inom influencer marketing? Maila marknad@ehandel.se