Search
Close this search box.
ANNONS

Arkivet tillsätter tre topproller - trion som tar över

Lisa Djerfsten, Louis Bornobuke och Anna Wahlgren
Picture of Nils Lund

Nils Lund

Dela artikeln:

"Vår bästa månad någonsin".

ANNONS

Arkivet tillsätter en ny finanschef, kommersiell chef och ansvarig för det visuella uttrycket. Louis Bornobuke har rekryterats till den förstnämnda posten och kommer närmast från en liknande roll hos Solkompaniet.

Anna Wahlgren i sin tur blir ansvarig för det visuella uttrycket, något hon tidigare varit på Åhléns City. Och sist men inte minst har Lisa Djerfsten internrekryterats som ny kommersiell chef.

Vi är glada att kunna välkomna Louis och Anna till Arkivet och stolta över att Lisa får rollen som kommersiell chef. Med deras kompetens, tillsammans med det fantastiska team vi redan har på plats, har vi goda förutsättningar att fortsätta växa och möta våra kunder på ett bra sätt, säger Martin Hallander, vd på Arkivet, i en kommentar.

De tillträder mitt i en formtopp för bolaget, som låter privatpersoner sälja sina plagg på kommission. Totalt väntas runt 400 000 plagg hitta nya ägare hos Arkivet i år.

Maj blev vår bästa månad någonsin och befäster den positiva trend som är ett kvitto på att kunderna uppskattar vårt erbjudande att cirkulera sin garderob på ett enkelt sätt i en inspirerande miljö. Samtidigt ställer det krav på att vi hela tiden utvecklas för att vara fortsätta vara relevanta och kunna välkomna alla nya kunder, säger Martin Hallander.

Arkivet har i dag tre butiker i Stockholm och en i Göteborg. I höst öppnar man sin femte butik, vilken tar plats på Järntorget 4 i Göteborg. I april förra året lanserades e-handeln, där man säljer ett kurerat urval av second hand och låter kunderna följa försäljningen av sina plagg.