Arne prisar Panagoras senaste M-handel

Vi skrev för några månader sedan om TINTIN Styles nya nätbutik. Nu har den fått en mobil kamrat som prisas av Postens e-handelsexpert. När vi skrev om TINTIN Styles nya nätbutik, i november, lyfte vi det att e-handelsleverantören Panagora verkar gilla stora bilder. Vissa läsare undrade dock varför trenden går mot webshopar med elefantiasis.

Temat med stora bilder fortsätter i den mobila butiken, dock i mindre format. I alla fall på förstasidan som pryds av flera stora varumärkesbilder. Arne Andersson på Posten är lyrisk inför den nya m-handeln:

Annons

– Så enkelt, snyggt och tydligt. TINTIN Styles mobilbutik är nästan löjligt enkel att handla i. Panagora har gjort det igen. Jag uppskattar också bilderna från den fysiska butiken och hur jag hittar dit, säger Arne.

TINTIN Style som även sitter på fysiska butiker får dock 85 procent av sin omsättning via näthandeln. Deras senaste mätningar visade att var femte besökare surfade in via en mobil enhet och 85 procent av dessa var en iPhone. Efter det bestämde de sig för att slänga ihop en mobilbutik.

Betalsätten som används i butiken är Klarna och PayPal, Klarna är dock det förvalda. Dessa betalsätt är populära vid mobil handel. PayPal kontaktade oss efter att vi skrivit om surfplattor och berättade hur även de erbjöd en smidig betalmetod utan att behöva knappa in en massa uppgifter. Vilket förmodligen stämmer när du väl har ett PayPal-konto.

TINTIN Style hoppas nu på lika stora framgångar med den mobila butiken som de haft med den vanliga:

– Jag kan bara hoppas att den resa som vi gjort på internet kommer att fortsätta i mobilen. De flesta av våra kunder har en iPhone och spenderar mycket tid med telefonen, så mycket talar för att många kommer använda den för att handla hos oss, säger Erica Stigerud, grundare av TINTIN Style.

Panagora som utvecklat butiken är inte helt nya på den mobila banan. Senast skrev vi om hur de experimenterade med responsiv design och de har även vunnit Svensk Distanshandels pris Årets M-handel.

Vill ni se den mobila butiken som Arne finner löjligt enkel att använda så klickar ni här, ett tips är att göra din webbläsare lite smalare.

 

Annons

Källa: press

Annons