Search
Close this search box.
ANNONS

Arne prisar Panagoras senaste M-handel

Arne prisar Panagoras senaste M-handel
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Vi skrev fรถr nรฅgra mรฅnader sedan om TINTIN Styles nya nรคtbutik. Nu har den fรฅtt en mobil kamrat som prisas av Postens e-handelsexpert. Nรคr vi skrev om TINTIN Styles nya nรคtbutik, i november, lyfte vi det att e-handelsleverantรถren Panagora verkar gilla stora bilder. Vissa lรคsare undrade dock varfรถr trenden gรฅr mot webshopar med elefantiasis.

Temat med stora bilder fortsรคtter i den mobila butiken, dock i mindre format. I alla fall pรฅ fรถrstasidan som pryds av flera stora varumรคrkesbilder. Arne Andersson pรฅ Posten รคr lyrisk infรถr den nya m-handeln:

โ€“ Sรฅ enkelt, snyggt och tydligt. TINTIN Styles mobilbutik รคr nรคstan lรถjligt enkel att handla i. Panagora har gjort det igen. Jag uppskattar ocksรฅ bilderna frรฅn den fysiska butiken och hur jag hittar dit, sรคger Arne.

TINTIN Style som รคven sitter pรฅ fysiska butiker fรฅr dock 85 procent av sin omsรคttning via nรคthandeln. Deras senaste mรคtningar visade att var femte besรถkare surfade in via en mobil enhet och 85 procent av dessa var en iPhone. Efter det bestรคmde de sig fรถr att slรคnga ihop en mobilbutik.

Betalsรคtten som anvรคnds i butiken รคr Klarna och PayPal, Klarna รคr dock det fรถrvalda. Dessa betalsรคtt รคr populรคra vid mobil handel. PayPal kontaktade oss efter att vi skrivit om surfplattor och berรคttade hur รคven de erbjรถd en smidig betalmetod utan att behรถva knappa in en massa uppgifter. Vilket fรถrmodligen stรคmmer nรคr du vรคl har ett PayPal-konto.

TINTIN Style hoppas nu pรฅ lika stora framgรฅngar med den mobila butiken som de haft med den vanliga:

โ€“ Jag kan bara hoppas att den resa som vi gjort pรฅ internet kommer att fortsรคtta i mobilen. De flesta av vรฅra kunder har en iPhone och spenderar mycket tid med telefonen, sรฅ mycket talar fรถr att mรฅnga kommer anvรคnda den fรถr att handla hos oss, sรคger Erica Stigerud, grundare av TINTIN Style.

Panagora som utvecklat butiken รคr inte helt nya pรฅ den mobila banan. Senast skrev vi om hur de experimenterade med responsiv design och de har รคven vunnit Svensk Distanshandels pris ร…rets M-handel.

Vill ni se den mobila butiken som Arne finner lรถjligt enkel att anvรคnda sรฅ klickar ni hรคr, ett tips รคr att gรถra din webblรคsare lite smalare.

ย 

Kรคlla: press

Dela artikeln: